El Restaurant Can Sart està situat a Ribes de Freser. La vall de Ribes enclavada al Pirineu gironí és un dels indrets de la serralada que encara conserva l’alta muntanya en un estat sorprenentment pur i salvatge. Ribes de Freser, amb 2100 habitants, es troba situat a 912 m d’altitud en la confluencia de tres rius: el Rigard, el Segadell i el Fresser i envoltat de poblets com Pardines, Bruguera, Queralbs, Campelles…

Al nord, la vall s’enfila sensa pausa fins a coronar els cims més alts, destacant-hi el Puigmal, el pic de Noufonts, el pic de l’infern i el Puig de Bastiments. Alguns dels colls situats en áqueta part de la vall superen els 2700 metres i fins i tot alguns els 2800.

Un altre punt d’interes es Núria on esta situat el santuari marià que porta el seu nom i on durant l’hivern podreu gaudi de les pistes d’esqui i a la primavera i estiu activitats a l’aire lliure. Per a gaudir d’aquest indret el transport es el tren cremallera amb un recorregut de 12,5 km i que supera un desnivell de mes de 1000 metres.