Els nostres menús

Per reservar la teva taula només cal una trucada!
Truca al + 972 72 75 65 o vine al restaurant amb antelació.

Desplaceu a la dreta o esquerra per visualitzar més plats

    Utilitzem productes del Ripollès per tal d'aprofitar tot el que ens proporcionen els productors de la nostra zona, de manera que tenim garantitzada la qualitat dels nostres productes. Alguns dels plats que inclou la nostra carta i que provenen del Ripollès són la mel de vall de Ribes, entrecots de vedella ecològica del Ripollès, embotits de Planoles i de la vall, el cabrit, el xai, la botifarra o el conill de Ribes, iogurts de Batet i també el mató i el flam de mató de les Llosses. 

    La venda de proximitat o km 0 també està present a la nostra carta, de manera que ens agrada oferir productes de proximitat, de temporada, frescos i ecològics i amb un recorregut curt perquè no perdi cap qualitat. Podreu trobar diversos plats amb bolets com la truita, cremes o remenat, canamillana (trinxat) amb col negra de Bruguera o també peus de porc amb naps negres i també de Bruguera.

    Els plats de les nostres cartes indiquen tots els al.lèrgens i les intoleràncies que contenen per facilitar la informació a aquelles persones que ho necessitin.  


    © 2020 Restaurant Can Sart. All rights reserved. Design by La Web del Poble.