L'Arcada

Bar - Restaurant L'Arcada

Carretera de Puigcerdà, 12
17534 Ribes de Freser, Girona

L’Arcada va ser inaugurada l’any 1983, compta amb més de 35 anys d’experiència. Any rere any s’ha anat convertint en un referent per a la població de Ribes de Freser.

Antigament era classificada com a Frankfurt cerveseria però avui en dia es considera un bar restaurant, sense deixar de banda les bones cerveses i els entrepans.


L'any 2018 vam remodelar tot el local aconseguint una versió més moderna però sense perdre l'essència rústica i acollidora de l'Arcada, així com la introducció de nous plats i vins. A dia d'avui oferim una carta més extensa com pizzes casolanes, diversos plats de pastes, varietats de tapes, plats combinats, carn de proximitat a la brasa, plats cuinats, torrades de pa de pagès o pa de coca i entrepans, entre altres.

A l'Arcada hi trobaràs el teu lloc per a anar-hi a veure el millor futbol, prendre una bona copa, acompanyat d'un bon ambient i de bona música i disfrutar del bon menjar. 


I si estàs de pas, que millor que encarar la Collada de Toses o la tornada cap a casa després d’una bona esquiada amb la panxa contenta?

L'Arcada

© 2020 Restaurant Can Sart. All rights reserved. Design by La Web del Poble.